Erikoiskuljetukset - Williamsson Transport

Erikoiskuljetukset

 

 

 

 

TAVANOMAISESTA POIKKEAVAT KULJETUKSET

Axel Williamsson oppi käsittelemään ääriolosuhteita jo 1950-luvun alussa, kun hän ajoi kuljetuksia Lappiin. Osaaminen on pysynyt osana yrityksen toimintaa ja kehittyy edelleen jatkuvasti. Leveät, pitkät, korkeat tai vaaralliset kuljetukset eivät tuota meille mitään ongelmaa. Jatkokoulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja varustamme autot tarvittavilla varusteilla. Tällä hetkellä tarjoamme seuraavia erikoiskuljetuksia:

Lämpökuljetukset

Erityispaksut seinät ja lämmittimet kuuluvat ajoneuvojemme vakiovarusteisiin. Siksi voimme taata, että kuljetukset pysyvät aina plussan puolella myös talvisin, kun lämpötila laskee nollan alapuolelle.

Kookkaat kuljetukset

Autamme mielellämme toimeksiannoista, jotka vaativat epätavallisemman rahdinkuljettajan. Voimme esimerkiksi kuljettaa jopa 22 metriä pitkiä tavaroita.

Vaaralliset kuljetukset (ADR)

Kaikki automme soveltuvat myös vaarallisiin kuljetuksiin. Vaarallisilla toimituksilla tarkoitetaan aineita tai tuotteita joiden ominaisuudet ovat sellaisia, että ne voivat vahingoittaa ihmisiä, ympäristöä, omaisuutta tai rahdin muita osia. Siksi onkin erityisen tärkeää, että rahtia käsitellään oikein koko kuljetuksen ajan. Koska vaaralliset kuljetukset vaativat erityisosaamista ja omistautumista koko henkilökuntamme – kuljettajat ja liikenteenohjaajat mukaan lukien – ovat suorittaneet ADR-koulutuksen. Kaikilta vakituisilta kuljettajilta löytyy lisäksi ADR-ajolupa ja he voivat suorittaa kuljetuksia ADR-sopimuksen (European Agreement Concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) mukaisesti.

Haluatko tietää lisää?
Turvallisuusneuvonantajamme Sebastian kertoo mielellään lisää.

Soita Mikaelille