Laatu, ympäristö ja turvallisuus - Williamsson Transport

Laatu, ympäristö ja turvallisuus

 

 

 

 

HALUAMME, ETTÄ JOKAINEN KULJETUS ON HYVÄ SUOSITUS SEURAAVALLE TOIMEKSIANNOLLE

Saimme laatusertifikaattimme (ISO 9001) 9.3.2005 ja ympäristösertifikaattimme (ISO 14001) 10.9.2007. Molemmat vaativat vakavia ja määrätietoisia toimenpiteitä – sekä johdolta että henkilökunnalta. Toisin sanoen sertifikaatit eivät ole mikään itsestäänselvyys, koska työtä tarkkaillaan tasaisin välein. Tällä sivulla voit lukea lisää laatu-, ympäristö- ja turvallisuuskäytännöistämme.

LAATU JA YMPÄRISTÖ

Haluamme ylittää perinteisen ajattelutavan – oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan – toteuttamalla kaikki kuljetukset niin tehokkaasti, ympäristöystävällisesti ja liikenneturvallisesti kuin mahdollista. Se tarkoittaa muun muassa, että vähennämme autojemme ympäristövaikutuksia, vältämme saastuttamista ja seuraamme nykyistä ympäristölainsäädäntöä. Johtamisjärjestelmämme kehittyy jatkuvasti. Sitä paitsi panostamme osaaviin ja sitoutuneisiin työntekijöihin sekä toimivaan viestintään ja yhteistyöhön – sisäisesti ja ulkoisesti. Olemme ylpeitä modernista ajoneuvoparkistamme, joka täyttää korkeimmat päästövaatimukset (Euro6). Laatutason ylläpitämiseksi kaikki ajoneuvot vaihdetaan uusiksi viimeistään kahdeksan vuoden iässä.

Laatu- ja ympäristösertifikaatti takaavat, että kehitämme jatkuvasti kolmea osa-aluetta: laatu, ympäristö ja turvallisuus.

LIIKENNETURVA

Meille on äärimmäisen tärkeää, että kuljettajamme voivat hyvin ja ovat tarpeeksi levänneitä toteuttaakseen turvallisia kuljetuksia. Liikenneturvatyöhön sisältyy muun muassa alkoholin ja huumeiden käytön estäminen, työaikamääräysten seuraaminen, kokonaispainoa koskevien määräysten huomioiminen sekä sääolosuhteiden ja muiden ulkoisten olosuhteiden tarkkailu. Sitä paitsi varmistamme, että koko henkilökunta on tietoinen uusimmista kuorman varmistusta ja ADR-luokiteltua (ts. vaarallista) rahtia koskevista määräyksistä.