Edullinen muuttoapu yrityksille ja yksityis­henkilöille

Olemme yrityksemme monivuotisen taipaleen ajan aina asettaneet asiakkaan etusijalle. Kuljettajamme tekevät muutosta sujuvan ja helpon, kohtuuhintaan. Laskemme muuttotarjouksen irtaimiston tilavuuden, matkan pituuden ja mahdollisten lisäpalvelujen perusteella. Ota yhteyttä ja pyydä muuttotarjous.

DJI 20230612103539 0075 D Photo Christoffer Bjorklund

Yksityis­henkilöiden logistiikka­palvelut

Muuttaminen on usein raskasta, tylsää ja aikaavievää. Jotta voisimme tehdä elämästä hieman helpompaa, autamme yksityishenkilöitä muuttamaan sekä Suomen sisällä että kaikkialla Pohjoismaissa. Voit muuttopalvelumme avulla muuttaa helposti koko omaisuutesi yhdeltä paikkakunnalta toiselle riippumatta siitä, haluatko siirtää kaiken irtaimiston vai pelkästään joitain yksittäisiä huonekaluja. 


Kaikki muutot ovat erilaisia, minkä takia keskustelemme aina asiakkaan kanssa löytääksemme sujuvan ratkaisun, joka sopii juuri hänelle.

 

Muuton tarkistuslista:

  • Omat laatikot ja kantoapu (kuljettajamme eivät kanna)
  • Varmista, että kotivakuutuksesi kattaa muuton

 

Ota meihin yhteyttä, niin löydämme juuri sinulle sopivan muuttoratkaisun!

0K0A4494 Photo Christoffer Bjorklund
Oletko tehnyt löytöjä Ruotsin huuto­kaupoista?

Kuljetamme mielellämme löytösi kotiin. Ennen kuin tilaat kuljetuksen, muistathan tutustua huutokauppatavaroiden tarkistuslistaan:

- Tarkista tavaroiden sijainti ja se, sijaitsevatko maksaja ja lähettäjä eri paikkakunnilla

- Tarkista, että tavarat on maksettu, ja ilmoita lähettäjälle, kuka hakee tavarat. Lähetä mahdolliset kuitit, jotka voivat sisältää nouto- ja kuormaviitteet

- Järjestääkö lähettäjä lastausavun? Kaikissa ajoneuvoissamme ei ole hissilevyä

- Voimme lähettää CMR:n toimistosta lähettäjälle, mutta lähettäjän tulee tulostaa mahdollisesti vaadittava vienti-ilmoitus, joka allekirjoitetaan noudon yhteydessä.

- Lähetä kuitattu CMR huutokauppayhtiölle mahdollista arvonlisäveron palautusta varten sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tavarat Suomessa.

Ota yhteyttä
3
Mikael Weckstrom
Myyntipäällikkö
Puhelin
+358500171600
2
Annica Fant
TJ
Puhelin
+358505409407
Strandberg Pontus v2
Pontus Strandberg
Kuljetussuunnittelija, Vienti
Sähköposti
export@williamsson.fi
Puhelin
+358102711002