Kuljetusyrityksesi, kun on aika ryhtyä tuumasta toimeen.

Nopeat ja turvalliset toimitukset ja kuljetuspalvelut kaikkialla Pohjoismaissa


Me olemme Williamsson Transport

Turvallisuus ja luotettavuus ovat olleet tunnussanojamme siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1952. Perheyrityksemme on yli 70 vuoden ajan omistautunut tarjoamaan nopeita ja huolettomia kuljetuspalveluja, joihin voit aina luottaa matkan jokaisen kilometrin varrella.
 
Williamsson Transport on edelleen Williamssonin perheen omistuksessa, nyt kuljettajan paikalla on Annica Fant. Yritystämme alusta asti luonnehtineet tunnussanat – turvallisuus, luotettavuus ja lojaalius – toimivat tänäkin päivänä yrityksen tiennäyttäjinä.
 
Meille kuljetuksessa ei ole pelkästään kyse tavaroiden siirtämisestä paikasta A paikkaan B – vaan kestävien suhteiden rakentamisesta asiakkaisiimme. Sen takia teemme aina hieman enemmän kuin vaaditaan, jotta voimme varmistaa, että tavaraasi käsitellään suurimmalla huolellisuudella ja että se saavuttaa määränpäänsä turvallisesti ja ajallaan.
 
Olemme ylpeitä kyvystämme mukauttaa kuljetuksemme asiakkaiden ainutlaatuisiin tarpeisiin sekä siitä, että saamme olla osa heidän kasvuaan ja menestystään. Jatkamme yrityksen kehittämistä nykyaikaisen kalustomme, kokeneiden kuljettajiemme ja sitoutuneiden liikenteenohjaajiemme avulla, ja toimitamme asiakkaidemme tavarat perille renkaat tukevasti tien pinnalla.Ota yhteyttä