Ditt transport­företag när det är dags att leverera.

Snabba och säkra leveranser och transporttjänster över hela Norden


Vi är Williamssons transport

Trygghet och pålitlighet har varit våra ledord ända sedan företaget grundades år 1952. I över 70 år har vårt familjeägda företag varit dedikerat till att leverera snabba och bekymmersfria transporttjänster som du alltid kan lita på, varje steg på vägen.
 
Idag drivs Williamssons transport fortfarande av familjen Williamsson, nu med Annica Fant i förarsätet. De ledord som har genomsyrat företaget ända sedan starten - trygghet, pålitlighet och lojalitet - fortsätter att agera som företagets GPS ännu idag.
 
För oss handlar transport inte om att flytta gods från punkt A till B - det handlar om att bygga varaktiga relationer med våra kunder. Därför ser vi till att alltid gå den extra milen för att säkerställa att ditt gods hanteras med största omsorg och når sin destination säkert och i rätt tid.
 
Vi är stolta över vår förmåga att anpassa våra transporter efter våra kunders unika behov och att vi kan vara en del av deras tillväxt och framgång. Med vår moderna fordonsflotta, engagerade chaufförer och erfarna transportledning fortsätter vi att driva företaget framåt och leverera våra kunders gods med hjulen stadigt på vägen.Kontakta oss