Me teemme erikois­kuljetuksista helppoa

Kokeneet kuljettajamme ja asianmukainen kalustomme tekevät erikoiskuljetuksistamme mahdollisimman sujuvia ja turvallisia. Voimme kuljettaa kookkaita kuormia, lämpimiä tiloja vaativia tuotteita ja vaarallisia aineita, jotka vaativat erikoisvarusteisia ajoneuvoja.

0K0A4558 Photo Christoffer Bjorklund
Varmat ja turvalliset erikois­kuljetukset

Williamsson Transport voi nykyaikaisen kaluston ja sitoutuneen henkilöstön avulla tarjota maantiekuljetuksia, jotka ylittävät tavallisten maantiekuljetusten raja-arvot. Kalustomme on varusteltu erikoiskuljetuksia varten erilaisilla perävaunuilla ja suoriutuu vaativimmistakin kuljetuksista. Toisin sanoen leveät, pitkät, korkeat tai vaaralliset kuljetukset eivät ole meille ongelma.

0K0A4702 Photo Christoffer Bjorklund
Kookkaat kuljetukset

Kun rahtisi ylittää tavarankuljetuksen vakiomitat, olemme valmiina auttamaan. Hyvin varusteltu kalustomme ja huolelliset kuljettajamme voivat helposti kuljettaa kookkaita kuormia sekä kotimaassa että ulkomailla.

 

Liikenteenohjaajamme laativat juuri sinun tarpeisiisi sopivan kuljetusratkaisun ja auttavat sinua alusta määränpäähän asiakirjojen, tarvittavien lupien ja myös tullauksen kanssa.

 

Williamsson Transport kuljettaa tavarasi leveydestä, korkeudesta ja pituudesta riippumatta – ja huolehdimme kuormasta kuin omastamme.


 

0K0A4602 Photo Christoffer Bjorklund v2
Lämpö­kuljetukset

Ajoneuvoissamme on erityispaksut seinät ja lämmittimet. Siksi voimme taata, että tavarat ja tilat pysyvät aina plussan puolella, myös talvisin.

 

Olemme ylpeitä pitkästä kokemuksestamme. Me pyrimme jatkuvasti panostamaan nykyaikaiseen kalustoon ja kouluttamaan kuljettajiamme, millä varmistamme turvalliset tavarankuljetukset kerta toisensa jälkeen.

Ota yhteyttä
3
Mikael Weckstrom
Myyntipäällikkö
Puhelin
+358500171600
2
Annica Fant
TJ
Puhelin
+358505409407
Strandberg Pontus v2
Pontus Strandberg
Kuljetussuunnittelija, Vienti
Sähköposti
export@williamsson.fi
Puhelin
+358102711002