Vi gör specialtransport enkelt

Vi har erfarna chaufförer och rätt utrustning för att göra våra specialtransporter så smidiga och säkra som möjligt. Vi kan transportera skrymmande gods, gods och varor som kräver varma utrymmen, och farligt gods som kräver specialutrustade bilar.

0K0A4558 Photo Christoffer Bjorklund
Säkra och trygga special­transporter

Med modern utrustning och engagerad personal kan vi på Williamssons transport erbjuda vägtransportlösningar för gods som överskrider gränsvärden för normal vägtransport.


Vår fordonsflotta är utrustad för specialtransporter med olika trailers och klarar de mest krävande transporterna. Brett, långt, högt eller farligt är med andra ord ingen utmaning för oss.

0K0A4702 Photo Christoffer Bjorklund
Skrymmande transporter

När ditt gods överskrider standardmåtten för godstransport finns vi till hands för att hjälpa dig. Vi har en välutrustad fordonsflotta och omsorgsfulla chaufförer som utan problem kan transportera skrymmande gods både inrikes och utrikes.
 
Vår transportledning tar fram en transportlösning som passar just dina behov och hjälper dig från start till destination med dokument, nödvändiga tillstånd och även tullhantering.
 
Vi på Williamssons transporterar ditt gods oavsett bredd, höjd eller längd - och värnar om lasten som om den vore vår egen.
 

0K0A4602 Photo Christoffer Bjorklund v2
Värme­transporter

Våra fordon är utrustade med extra tjocka väggar och värmare. Vår utrustning garanterar att transporten inte fryser och att både gods och utrymme hålls frostfritt, även under vintertid.
 
Vi är stolta över vår erfarenhet. På Williamssons strävar vi kontinuerligt efter att satsa på modern utrustning och chaufförer med rätt kompetens för att säkra att ditt gods transporteras säkert varje gång.
 
Har ni gods som är frostkänsligt?

Kontakta oss
3
Mikael Weckstrom
Försäljningschef
Telefon
+358500171600
2
Annica Fant
VD
Telefon
+358505409407
Strandberg Pontus v2
Pontus Strandberg
Transportplanerare Export
Telefon
+358102711002