Tavaran­kuljetukset ainutlaatuisten tarpeidesi mukaan

Me Williamsson Transportilla kuuntelemme aina herkästi asiakkaidemme ainutlaatuisia tarpeita. Omistautuneet liikenteenohjaajamme suunnittelevat reitit ja maantiekuljetukset siten, että voimme aina tarjota sopivan kaluston, tehokkaita ratkaisuja ja varmat tavarankuljetukset yrityksesi kuljetustarpeiden perusteella. Varmistamme, että tavarasi saapuvat ajoissa perille kerta toisensa jälkeen.
0K0A4446 Photo Christoffer Bjorklund

Kuljetuspalveluja asiakas keskiössä

Henkilöstömme koostuu sitoutuneista toimistotyöntekijöistä ja kokeneista kuljettajista, jotka tekevät aina hieman enemmän kuin vaaditaan varmistaakseen, että kuljetuksesi saapuvat perille ajallaan.

 

Meillä on yli 70 vuoden kokemus alalta, vankka asiantuntemus ja hyvin suunnitellut resurssit, joiden avulla voimme taata:

- maantiekuljetukset sekä kotimaassa että ulkomailla

- tiheään lähtevät kuljetukset

- kookkaat kuljetukset, ADR-kuljetukset ja lämpökuljetukset

 

Olemme käytettävissäsi matkan jokaisen kilometrin varrella taataksemme, että kuljetus tapahtuu mahdollisimman sujuvasti. Tavarasi ovat turvassa käsissämme.

0K0A4341 Photo Christoffer Bjorklund
Tullaus ja huolinta

Tulliasiakirjojen täyttäminen ja tullivaatimuksiin valmistautuminen ovat yhtä tärkeitä kuin itse kuljetuksen suunnittelu. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus alalta, ja he huolehtivat vaivattomasta ja sujuvasta tullauksesta– mikä tarkoittaa sinulle nopeampia toimituksia ja vähemmän lisäkustannuksia.

 

Me autamme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä vientitullaukseen liittyvissä asioissa. Saat lisätietoa tullaus- ja huolintaosastoltamme.

 

Ota yhteyttä
3
Mikael Weckstrom
Myyntipäällikkö
Puhelin
+358500171600
2
Annica Fant
TJ
Puhelin
+358505409407