Godstransport enligt dina unika behov

På Williamssons transport ställer vi oss alltid efter kundens unika behov. Vår engagerade transportledning planerar rutterna och landsvägstransporterna så att vi alltid kan erbjuda lämplig utrustning, effektiva lösningar och säker godstransport enligt ditt företags transportbehov. Vi säkerställer att ditt gods kommer fram i tid, varje gång.
0K0A4446 Photo Christoffer Bjorklund

Transporttjänst med kunden i fokus

Vår personal består av engagerad kontorspersonal och erfarna chaufförer som alltid ger det lilla extra för att försäkra att din transport kommer fram i tid.
 
Med över 70 år i branschen har vi gedigen branschexpertis och välplanerade resurser som gör att vi kan möta dina behov av:

- landsvägstransporter både inrikes och utrikes
- transporter med täta avgångar
- transporter av skrymmande gods, ADR gods och gods som inte får frysa
 
Vi finns tillgängliga för dig varje kilometer längs vägen för att säkerställa att transporten går så smidigt som möjligt. Ditt gods är tryggt i våra händer.

0K0A4341 Photo Christoffer Bjorklund
Tullhantering och spedition

Att planera för tulldokumentation och tullhantering är precis lika viktigt som att planera för själva transporten. Vår personal har flera årtionden av erfarenhet inom området och ser till att förtullningen går snabbt och smidigt - vilket för dig innebär snabbare leveranser och mindre extrakostnader.
 
Vi hjälper både företag och privatpersoner med exportförtullningar. Kontakta någon på vår tullhanterings- och speditionsavdelning för mera information.

 

Kontakta oss
3
Mikael Weckstrom
Försäljningschef
Telefon
+358500171600
2
Annica Fant
VD
Telefon
+358505409407